betegség, megelőzés
     
   
betegség megelőzés
 
Dr. Angyal Géza
szülész-nőgyógyász főorvos orvosi profilja. Ha van kedve, részletesen tájékozódhat:
Kattintson ide!
 
 
 
Nagyon izgultam a vizsgálat előtt, de az otthonos várószoba már az első percekben megnyugtatott ...
 
 
Jó hírű, kedves orvos. Nyugodtan rábízhatod magad. Kovács Anikó, 21 éves.
 
 
Doktor úrnak köszönhetem gyermekem egészségét. Még egyszer köszönöm!
Budainé Erzsébet 32 éves
 
 
Egyáltalán nem úgy járok ide, mintha orvoshoz jönnék. Az előjegyzés nagyszerű, sohasem várok sokat... Szívből ajánlom minden nőnek.
 
 
Angyal főorvos úrnál szültem második gyermekemet. Mindig számíthattam rá, a harmadikkal is őt választom! Mozsári Szilvia 33 éves.
 
 
 
Bemutatkozás...

Nem volt nehéz dolgom a pályaválasztással. Már kisgyermekként úgy éreztem, hogy a nők nem egyenjogú tagjai a társadalmunknak.

Nem kapják meg azt a segítséget és figyelmet, amit megérdemelnek, ezért elhatároztam, hogy a magam módján ezen változtatni fogok.
 

 

A továbbtanulás terén így esett a választás a Krúdy Gimnázium biológia tagozatos osztályára, majd a Debreceni Orvostudományi Egyetemre. Az egyetemet klinikai kerettagként zártam, de munkahelyemül mégis a Nyíregyházi Jósa András kórházat választottam, mivel biztos voltam abban, hogy itt még több betegen tudok közvetlenül is segíteni. Választásom helyessége egyértelműen beigazolódott: az ország legnagyobb forgalmú szülészeti intézetében a gyakorlati munka végzésére számtalan lehetőség kínálkozik.

A betegellátás magas színvonalon azonban csak úgy valósulhat meg, ha a tudomány fejlődésével lépést tartok, illetve folyamatosan képzem magam. Betegeim minél szakszerűbb ellátása érdekében több speciális képzésen vettem részt: a szülési fájdalom csillapítására megtanultam a gerinc-közeli érzéstelenítési mód alkalmazását; speciális hasi műtétek elvégzéséhez a hastükrözés módszerét; középidőben elfolyt magzatvíz pótlására a terheseknél a folyadék méhen belüli beadásának technikáját; a császármetszés műtétének új metódusát; a magzati fejlődési rendellenességek és más nőgyógyászati betegségek ultrahang segítségével történő felismerését.

A szülészet-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika vált fő érdeklődési területemmé, ezzel kapcsolatban igen sok konferencián vettem részt itthon és külföldön egyaránt. Jelenleg főorvosként vezetem az osztály Ultrahang Diagnosztikai Laboratóriumát.

A magyar egészségügy sajátosságait közelről megtapasztalva még 1991-ben úgy döntöttem, hogy magánrendelőt nyitok az emberközelibb, bizalmasabb gyógyítás érdekében. A rendelőben igyekszem betegeimnek biztosítani azt a környezetet és légkört, amelyre szükségük van intim problémáik megbeszélésére ezek ellátásához.

Rendelésemre egyedül, vagy családtaggal is érkezhet betegem, igény szerint a hozzátartozó is jelen lehet a vizsgálat során. Ez főként az ultrahang vizsgálatoknál jelenthet a terhesnél és szeretteinél akár életre szóló élményt.

 
 
     
  név:
  email:
  telefon:
  üzenet:
   
  kód:
   
 
 
 
  vissza a kezdőlapra