betegség, megelőzés
     
   
betegség megelőzés
 
Dr. Angyal Géza
szülész-nőgyógyász főorvos orvosi profilja. Ha van kedve, részletesen tájékozódhat:
Kattintson ide!
 
 
 
Nagyon izgultam a vizsgálat előtt, de az otthonos várószoba már az első percekben megnyugtatott ...
 
 
Jó hírű, kedves orvos. Nyugodtan rábízhatod magad. Kovács Anikó, 21 éves.
 
 
Doktor úrnak köszönhetem gyermekem egészségét. Még egyszer köszönöm!
Budainé Erzsébet 32 éves
 
 
Egyáltalán nem úgy járok ide, mintha orvoshoz jönnék. Az előjegyzés nagyszerű, sohasem várok sokat... Szívből ajánlom minden nőnek.
 
 
Angyal főorvos úrnál szültem második gyermekemet. Mindig számíthattam rá, a harmadikkal is őt választom! Mozsári Szilvia 33 éves.
 
 
 
Műtétet igénylő kórképek

A nőgyógyászati megbetegedések jó része valamilyen műtét segítségével gyógyítható, vagy a további kezelés elbírálásához szükség van szövettani diagnozisra is, melyhez csak műtét útján juthatunk.

 

 
A leggyakoribb diagnosztikai műtét a vérzészavar miatt végzett szakaszos méhkaparás: ennek során a vérzészavar okának tisztázására a méhnyakból, majd külön a méhűrből szövetmintát veszünk egy speciális eszköz segitségével. Ehhez is, mint minden egyéb műtéthez betegeinket kivizsgáljuk, majd a műtétet altatásban végezzük.

A beavatkozás tehát közvetlenül nem fáj, erre a beteg nem emlékszik. További ambulanter elvégezhető műtét a méhnyakpolyp eltávolítása, gyakorlatilag a fent leírthoz hasonlóan. Mind a járóbetegként, mind pedig a kórházi felvételt igénylő módon elvégezhető műtétről a kivizsgálás végén részletes tájékoztatást adok.

Ha a kivizsgálás eredménye megnagyobbodott méh (myoma), vagy petefészek cysta, daganat, endometriosis, tályog, arról részletes beszélgetés keretében felvilágosítást adok elmondva a kezelési tervet, a műtét lényegét, a kórházi ápolás menetét és az utókezelés lehetőségeit. Minden felismert kórképpel kapcsolatban a tájékoztatás személyre szóló, egyértelmű és tárgyilagos.
 
 
     
  név:
  email:
  telefon:
  üzenet:
   
  kód:
   
 
 
 
  vissza a kezdőlapra