betegség, megelőzés
     
   
betegség megelőzés
 
Dr. Angyal Géza
szülész-nőgyógyász főorvos orvosi profilja. Ha van kedve, részletesen tájékozódhat:
Kattintson ide!
 
 
 
Nagyon izgultam a vizsgálat előtt, de az otthonos várószoba már az első percekben megnyugtatott ...
 
 
Jó hírű, kedves orvos. Nyugodtan rábízhatod magad. Kovács Anikó, 21 éves.
 
 
Doktor úrnak köszönhetem gyermekem egészségét. Még egyszer köszönöm!
Budainé Erzsébet 32 éves
 
 
Egyáltalán nem úgy járok ide, mintha orvoshoz jönnék. Az előjegyzés nagyszerű, sohasem várok sokat... Szívből ajánlom minden nőnek.
 
 
Angyal főorvos úrnál szültem második gyermekemet. Mindig számíthattam rá, a harmadikkal is őt választom! Mozsári Szilvia 33 éves.
 
 
 
Rákszűrővizsgálat

Az egészségtudatos nő életében fontos helyet foglal el a betegségek megelőzése, a szűrővizsgálatok elvégzése.

A nőgyógyászati vizsgálat során két gyakori, de könnyen szűrhető daganatféleséget vizsgálunk: a méhnyakrákot és az emlőrákot.
 

 
A méhnyakrák a méhnyak állományából indul, és rendszeres szűréssel már igen korai állapotában felfedezhető, illetve a rákmegelőző állapot is felismerhető.

Ehhez a hüvely feltárása után a méhnyakról veszünk egy speciális eszközzel sejtkenetet, melyet azután a szakember megfest, és mikroszkóp segítségével elemez. A vizsgálat egyszerű, nem okoz fájdalmat, és legalább egy évre nyújt nyugodt biztonságot. Ismétlését jelenleg évente javasoljuk.

Az emlőrák szűrésére a nőgyógyászati vizsgálat végén kerül sor: a felsőtestet szabaddá téve az emlők állományát áttapintva megállapíthatók esetleges kicsi rendellenesség jelei, mely miatt még fiatalkorban is további vizsgálatok elvégzése válhat szükségessé.

A talált esetleges rendellenességekről a betegekkel részletesen elbeszélgetek, a további vizsgálatokról tájékoztatást adok, a felmerülő kérdéseket megválaszolom, hogy minél gyorsabban és minél megnyugtatóbban tudjuk tisztázni egy-egy elváltozás mibenlétét.
 
 
     
  név:
  email:
  telefon:
  üzenet:
   
  kód:
   
 
 
 
  vissza a kezdőlapra