betegség, megelőzés
     
   
betegség megelőzés
 
Dr. Angyal Géza
szülész-nőgyógyász főorvos orvosi profilja. Ha van kedve, részletesen tájékozódhat:
Kattintson ide!
 
 
 
Nagyon izgultam a vizsgálat előtt, de az otthonos várószoba már az első percekben megnyugtatott ...
 
 
Jó hírű, kedves orvos. Nyugodtan rábízhatod magad. Kovács Anikó, 21 éves.
 
 
Doktor úrnak köszönhetem gyermekem egészségét. Még egyszer köszönöm!
Budainé Erzsébet 32 éves
 
 
Egyáltalán nem úgy járok ide, mintha orvoshoz jönnék. Az előjegyzés nagyszerű, sohasem várok sokat... Szívből ajánlom minden nőnek.
 
 
Angyal főorvos úrnál szültem második gyermekemet. Mindig számíthattam rá, a harmadikkal is őt választom! Mozsári Szilvia 33 éves.
 
 
 

Szülészet

Arra törekszem, hogy a terhességgel, illetve a szüléssel kapcsolatos valamennyi probléma megoldásában már a járóbeteg rendelésen is segíteni tudjak.

 

 

Ezen gondolat jegyében meddő házaspárok kivizsgálása éppúgy az ellátási tevékenységem közé sorolható, mint a már megfogant terhesség diagnosztizálása, gondozása, a szülésre történő felkészítés. Tehát minden olyan probléma feltárásában és megoldásában közreműködök, melyek a terhességgel kapcsolatosak a fogantatástól, illetve ennek esetleges problémás voltától, egészen a magzat megszületéséig.

A mai kor igényeinek is megfelelő ultrahang készülék segítségével a terhesség növekedését, a magzat méhen belüli állapotát, az esetleges problémákat együtt tudjuk megnézni; illetve végigkísérni, mivel ezen vizsgálatok során a hozzátartozók is jelen lehetnek.

 
 
     
  név:
  email:
  telefon:
  üzenet:
   
  kód:
   
 
 
 
  vissza a kezdőlapra