betegség, megelőzés
     
   
betegség megelőzés
 
Dr. Angyal Géza
szülész-nőgyógyász főorvos orvosi profilja. Ha van kedve, részletesen tájékozódhat:
Kattintson ide!
 
 
 
Nagyon izgultam a vizsgálat előtt, de az otthonos várószoba már az első percekben megnyugtatott ...
 
 
Jó hírű, kedves orvos. Nyugodtan rábízhatod magad. Kovács Anikó, 21 éves.
 
 
Doktor úrnak köszönhetem gyermekem egészségét. Még egyszer köszönöm!
Budainé Erzsébet 32 éves
 
 
Egyáltalán nem úgy járok ide, mintha orvoshoz jönnék. Az előjegyzés nagyszerű, sohasem várok sokat... Szívből ajánlom minden nőnek.
 
 
Angyal főorvos úrnál szültem második gyermekemet. Mindig számíthattam rá, a harmadikkal is őt választom! Mozsári Szilvia 33 éves.
 
 
 
Mit vigyek magammal?

Néhány hasznos tanács, melyet nem árt tudni a vizsgálatok illetve a kórházi felvétel előtt.

 

 
Nőgyógyászati vizsgálatra:

A kezelőorvos számára fontos lehet az előző betegségről, műtétről készült írásos dokumentáció, zárójelentés. A vizsgálat elvégzéséhez praktikus szoknyában érkezni, vagy azt az öltözőben átvenni, illetve papucsot húzni. A rendelőben padlófűtés is van, így a téli időszakban sem fáznak betegeink lábai még papucs nélkül sem.

A vényíráshoz, a dokumentációhoz szükség van TAJ-kártyára is legalább az első megjelenés alkalmával. Az esetleg vezetett mensesnaptár megkönnyítheti a vérzési rendellenesség pontos megítélését.

Kórházi felvétel esetén:

Fekvőbetegként a személyes ellátást szolgáló eszközöket, ruhaneműket mindenképpen be kell hozni: hálóing, köntös, szabadidőruha, papucs az öltözködéshez; evőeszközök, pohár, szalvéta, WC papír, törülköző, papírzsebkendő, tisztálkodó szerek az önellátáshoz.

Szüléskor történő befekvés esetén Tena lady betét, melltartó, melltartóbetét is hasznos, ha a kórházi csomagba kerül. A kórházi felvételhez szükséges dokumentumok is mindenképpen legyenek elkészítve: kórházi beutaló, ambulanslap, a kivizsgálás leletei (labor, EKG, rtg., altatóorvsi lap, vércsoportot igazoló lelet).

Szükség lehet a legközelebbi hozzátartozó nevére, címére, telefonszámára is. Rendkívül fontos, hogy a napi rendszerességgel szedett gyógyszereit is hozza magával. A bentlétet elviselhetőbbé teheti újság, könyv, fülhallgatóval működő rádió, mp3-lejátszó, és ha szükséges akkor szemüveg, kontaktlencse, esetleg hallókészülék, járókeret.
 
 
     
  név:
  email:
  telefon:
  üzenet:
   
  kód:
   
 
 
 
  vissza a kezdőlapra