betegség, megelőzés
     
   
betegség megelőzés
 
Dr. Angyal Géza
szülész-nőgyógyász főorvos orvosi profilja. Ha van kedve, részletesen tájékozódhat:
Kattintson ide!
 
 
 
Nagyon izgultam a vizsgálat előtt, de az otthonos várószoba már az első percekben megnyugtatott ...
 
 
Jó hírű, kedves orvos. Nyugodtan rábízhatod magad. Kovács Anikó, 21 éves.
 
 
Doktor úrnak köszönhetem gyermekem egészségét. Még egyszer köszönöm!
Budainé Erzsébet 32 éves
 
 
Egyáltalán nem úgy járok ide, mintha orvoshoz jönnék. Az előjegyzés nagyszerű, sohasem várok sokat... Szívből ajánlom minden nőnek.
 
 
Angyal főorvos úrnál szültem második gyermekemet. Mindig számíthattam rá, a harmadikkal is őt választom! Mozsári Szilvia 33 éves.
 
 
 
Ultrahang

Vizsgálatainkat elkülönített helyiségben, Sonoace 8000 típusú készülékkel végezzük, melyhez kétféle vizsgálófej is csatlakoztatható.

 

 
Hasi vizsgálófej:

segítségével a hasfalon keresztül tekintjük meg a kismedencei szerveket. Ehhez a páciensnek egy ágyra kell feküdnie, és szabaddá tennie az alhasat. A jó képalkotás érdekében a hasat egy vízzel lemosható, illetve törlővel letörölhető kontakt zselével bekenjük, majd a vizsgálófejet a hasra helyezve láthatóvá válnak a vizsgálni kívánt szervek, vagy a koraterhesség, a magzat.

Hüvelyi vizsgálófej:

alkalmazásával a belső nemi szervek finomabb részletei, eltérései vizsgálhatóak. Pontosabb képet nyerünk a méhről, a nyálkahártyáról, esetleges koraterhességről, vagy a méh közelében lévő képletekről: petefészek, petevezetők, netán méhen kívüli terhesség, vagy egyéb szervek rendellenességei.
Ehhez a vizsgálathoz alulról le kell öltözni, mivel a speciális vizsgálófejet a hüvelybe kell vezetni, hogy az minél közelebb kerüljön a belső nemi szervekhez. A vizsgálóágyon a szokásos nőgyógyászati vizsgálatnál megszokott testhelyzetben kell elhelyezkedni, de mindenről részletesen szólok a vizsgálat megkezdése előtt is.
 
 
     
  név:
  email:
  telefon:
  üzenet:
   
  kód:
   
 
 
 
  vissza a kezdőlapra